Algemene Voorwaarden

* De winkel van ChoiceCraft is bedoeld om spelers extra content te verschaffen, welke het spel Minecraft uitbreiden en de ervaring versterken.

* Wij kunnen niet verzekeren dat u uw gekochte product ontvangt. Indien dit niet binnen 15 minuten gebeurd neem dan contact op met onze service. choicecraft.mail@gmail.com

* ChargeBacken van de aankoop is mogelijk, maar het gevolg hiervan is een permanente ban. Dit betekent dat een speler niet meer welkom is ChoiceCraft . Het terugvorderen of uitvoeren van een chargeback of storneren is niet mogelijk na de wettelijke periode van 14 dagen na de dag van aankoop in de winkel. Ook hier is het gevolg dat een speler de toegang tot de servers ontnomen zal worden.


* ChoiceCraft heeft altijd het recht de in de winkel verkregen content te wijzigen, zonder de speler te informeren of te compenseren.

* Door een aankoop te doen in de winkel geef je aan dat je toestemming hebt van de wettige rekeninghouder en indien je jonger dan 18 jaar bent, toestemming hebt van je wettelijke ouders/voogd.

* Verdere bepalingen zijn van kracht met betrekking tot de Nederlandse wetten die betrekking hebben op een aankoop bij een Nederlandse webwinkel. Deze zijn te vinden bij de algemene voorwaarden op de webpagina van de winkel van ChoiceCraft .

* ChoiceCraft heeft altijd toegang je de server te ontzeggen en ook zonder goede reden je ranks te ontzeggen of de items. 

 

Let op wanneer je een aankoop doet ben je verplicht de algemene voorwaarden te accepteren. Doe je dit niet, dan kan de aankoop niet  gedaan worden.